Szállítási és fizetési feltételek (hasznaltplc.hu)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) verzió: 20100129 (2010. 01. 29.); 2GE/HP/ÁSZF/20100129

A 2GE Mérnöki Iroda programozható logikai vezérlőkre (PLC), valamint egyéb irányítástechnikai elemek szállítására vonatkozó szállítási feltételei:

Az általunk forgalmazott alkatrészek használt elemek, állapotuk átlagosan jó, az ettől eltérő állapotot jelezzük. Az alkatrészeket a lehetőségeink szerint teszteljük (de ez pl. bonyolultabb funkcionalitású, vagy ritka és egyedi elemeknél ez nehézségekbe ütközhet). Készleten lévő eszközeinket legkésőbb a megrendelés beérkezését követő második munkanap szállítjuk - Budapesten vagy postai úton, vagy kiszállítással, Magyarország többi részére általában postai úton. Postai küldeményeinket a Magyar Posta időgarantált szolgáltatásának (start plusz csomag) segítségével juttatjuk célba, tapasztalataink szerint a csomag a feladást követő munkanap célba ér (a Magyar Posta hivatalos tájékoztatásai szerint ez a csomag 1 munkanapos időgarantált csomag). A kiszállítás vagy postaköltséget Magyarország területén lévő célállomás esetén áraink tartalmazzák.

Megrendelőinknek a szállítást, illetve az elem átvételét követően 10 munkanap áll rendelkezésére arra, hogy saját konfigurációjukban az alkatrészt saját igényeik, elképzeléseik szerint teszteljék (természetesen az elemeket lehetőségeink szerint mi is teszteljük, de elsősorban speciális funkcionális elemeknél a teljes körű tesztet nem tudjuk garantálni). Ha az elem hibásnak bizonyul, a hiba megadása esetén az elemet visszavesszük, természetesen ilyen esetben fizetni érte nem kell. (Megrendelés esetén leszállított elemet csak hiba esetén van módunk visszavenni.)

Mivel a leszállított alkatrészek deklaráltan használtak, a 10 munkanapos időszak után reklamációt, visszatérítési igényt nem tudunk elfogadni. Ugyancsak nem tudunk felelősséget vállalni az alkatrész további működésére, és nem vállalhatjuk fel a hibás működés miatt kieső termelés vagy az egyéb károk költségeit.

A 10 munkanapos időszak (vagy a megfelelőség korábbi deklarálása) után az alkatrész ellenértéke leszámlázásra kerül. Áraink általános esetben 14 napos banki átutalásos fizetési módra vonatkoznak.

--- ÁSZF vége ---